06 51 46 56 27 koster_bram@hotmail.com

Met 8 pony’s hebben we dit jaar deelgenomen aan onze jaarlijkse premie keuring. Als eerste was Qwebbel v. Stal Beatrix aan de beurt, voor haar was er een mooie kopplaats met een veulenpremie. Enigszins verbaast waren we toen Pandora v. Stal Beatrix geen enterpremie ontving maar ook dat kan gebeuren.  Voor Oilily v. Stal Beatrix was er wel een premie op een 5e plek in de rubriek twenters middenmaat.

Onze twee 3 jarige merries kwamen allebei op kop met een 1e premie, Norah v.d. Amstelhof in de middenmaat en Nerine v.d. Zwaluwhof in de grote maat. Ook waren er kopplaatsen met een 1e premie  voor  Kyra v. Stal Beatrix in de grote maat en Kaely v. Stal Nieuwemoed in de middenmaat. Lydana v. Stal Beatrix moest voor het eerst in haar carrière genoegen nemen met een 2e plek in de rubriek met een 1e premie.

 

Met 4 van de 3 jaar en oudere merries mochten we dus terug komen voor de kampioenschappen, dat is wel iets om trots op te zijn! En wat we stiekem al hoopte gebeurde ook Norah werd kampioen middenmaat!