06 51 46 56 27 koster_bram@hotmail.com

Dit jaar zijn we met 10 pony’s vertrokken naar Gendringen en zijn we dik tevreden met de resultaten. We hadden 1 merrie veulen bij ons Norah v.d. Amstelhof zij liep netjes op een 4e plek met een veulen premie. Miley Fly v. Stal Beatrix veroverde net als vorig jaar een kopplaats in haar rubriek, wat heeft ze het goed gedaan met dat prachtige frontje. Daarna was het de beurt aan de door ons verkochte palamino Mon Amie, ze kwam keurig op een 2e plek te lopen met een enter premie. In de rubriek enters grote maat was er een 3e plek met premie voor onze Malou J v.d. Amstelhof. Bij de grote maats twenters stond onze Lydana op kop net als het voorgaande jaar, ze doet het goed.

Daarna komt toch wel iets waar we zelf altijd erg naar uit kijken de 3 jarige! Dit jaar hadden we 2 Elegant v.d. Bloemhof dochters, Kydana kwam in de midden maat op een 2e plek te lopen en kreeg een 2e premie, Kyra kwam in de rubriek grote maats 3 jarige op kop met een dikke 1e premie. Hiermee is zij de 4e opeenvolgende generatie eigen gefokte pony met een 1e premie. Na de pauze ging het verder met Hester zij werd net zoals alle voorgaande jaren op kop van haar rubriek geplaats met een 1e premie. Onze nieuwe aanwinst Isabel v.d. Amstelhof kwam in een prachtige rubriek op een 3e plek te lopen met een 1e premie. Hebbes v. Stal Niewemoed stempelde al weer haar 3e 1e premie af met wederom een kopplaats.

Aan het einde van de dag mochten we dus met 5 pony’s terug komen voor de kampioenschappen en wist Hesther v. Stal Beatrix voor het 2 jaar op rij Kleine maats kampioen te worden en zijn wij nu 3 jaar op rij Kleine maats kampioen geworden in de Ijsselstreek.

Als je ziet wat er bij ons aan het eind van de dag als kampioenen in de baan stond mogen wij daar als de Ijsselstreek trots op zijn en dat bleek dit jaar ook weer bij de Nationale keuring waar verschillende kampioenen uit onze fok vereniging kwamen.