06 51 46 56 27 koster_bram@hotmail.com

Door de hoge tempraturen heeft onze fokvereniging het verstandig besluit genomen om de premie keuring op te delen in 2 dagen. We begonnen vrijdag met de veulens en 3 jaar een oudere merries.

Bij de veulens haalde onze Mon Amie en Musette netjes hun premie. Miley Fly kwam op kop in een mooie rubriek en werd verkozen tot veulen kampioen overige maten en algemeen veulen kampioen, wat zijn we blij me deze prestatie en extra mooi is het dat het van de eerste jaargang veulens is van Hightligt v.d. Bom Bam.

Daarna kwamen de 3 vierjarige merries aan de beurt, als eerste onze Hester zij werd net als vorig jaar op kop geplaats en ontving dit jaar ook nog eens een 1e premie. Hymne kreeg netjes haar 2e premie op een 4e plek. Hebbes ontving voor de 2e keer een 1e premie en kwam op de 2e plaats in de rubriek te lopen. Onze twee kroon merries Dana en City Fly kregen in de mooie kroon rubrieken beiden een 1e premie. Hester mocht dus terug komen voor het kleine maats kampioenschap en wat liet ze zich weer eens zien! Ze werd uitgeroepen tot kampioen kleine maat! Hiermee volgt ze haar moeder Britt op die vorig jaar deze titel in ontvangst mocht nemen.

Maandag avond was de jeugd aan de beurt, met 2 jaarlingen en 2 tweejarigen gingen we op weg. Voor Lilly Fly was er een enter premie, voor Lydana een kopplaats met enterpremie, Kydana een kopplaats en een twenterpremie en voor Kyra ook een kopplaats en een twenterpremie. Wat mooi is het dan om met 3 jeugd pony’s mee te mogen doen aan de kampioenschapen, hierbij wist Kyra het Jeugdkampioenschap grote maat op haar naam te schrijven!

Wij kijken dus terug op een succesvolle keuring met hele mooie resultaten en kunnen ons klaar gaan maken voor het NK in Lunteren.